Zebra Vrienden


Zebra Inspiratie is enthousiast over de initiatieven:

Global Walk Out.com, een wereldwijd initiatief om landen te verbinden, kennis te delen en samen te werken aan een vrije wereld en de plannen van het WEF tegen te gaan.

Dutch Lions United.nl met de Kracht van 12! Een landelijk en provinciaal overzicht van alle prachtige initiatieven die zijn opgezet voor het bouwen aan een vrij en liefdevol Nederland.

LDAS.frl, de LDAS zilveren munt en Frijsia Festival

Fan Boer nei Minsken markten, producten van boeren worden verkocht op diverse lokale markten in Friesland. Je kunt er alleen contant betalen en het is altijd supergezellig.

WIJ Friesland, de onafhankelijke media groep van Fryslan.

Freebirds en Freebirdsthirts.nl, Freebirds is een internationaal mediaproject, waar ik bij betrokken ben. Maandelijks vertellen de hosts uit de diverse werelddelen wat er gebeurd in de wereld. Met gasten die direct betrokken zijn bij het onderwerp. Het onderwerp kan een thema zijn maar ook een actualiteit. Penny uit Nieuw Zeeland en ikzelf gaan als eerste van start en we hopen dat er snel andere journalisten uit andere werelddelen zullen aanschuiven. Onze uitzendingen zullen we publiceren op ons Rumble videokanaal. Ons logo en de T-shirts zijn beschikbaar gesteld door de mensen van Freebirdshirts.nl. Via die website kun je je eigen shirt of vlag bestellen met dat mooie Freebird-logo.