ZEBRA Inspiratie weekend


Hou je van lekker buiten zijn, lekker eten, relaxen, niks doen, je hoofd leeg maken en samenzijn met leuke en gezellige mensen? Heerlijk nog even een ontspannen weekendje weg? Nog even lekker erop uit voor de scholen weer beginnen?

Kom naar het Zebra Inspiratieweekend op het ZonneHuis in Exmorra, vlakbij Makkum. Van 19 tm 21 augustus 2016. Vrijdagochtend ben je al van harte welkom en zondagavond sluiten we het af. Voor jong en oud, met of zonder kinderen.

Een weekend om lekker te luieren, zwemmen, kanoen, voetballen, spelletjes doen, een goed gesprek, drankje op de loungebank aan de waterkant, kampvuurtje en samen eten. Geen programma, dat maken we zelf. Eten en drinken neem je zelf mee. Eigen initiatief voor activiteiten wordt erg op prijs gesteld!

Je kunt ook blijven slapen op de mini-camping bij het Zonnehuis. Neem dan je tentje mee. Kamperen kost 12,50 per nacht voor een plaats zonder stroom. Met stroom is het 14,50 per nacht. Dit is voor 2 personen. Een extra kind kost 2,50 p.p.p.n. Hou je niet zo van kamperen of heb je geen tent, geen nood: we hebben 4 familiekamers binnen in de accommodatie. Een gezin per kamer, een bed is dan 9,50 p.p.p.n. Neem dan wel even je eigen bedlinnen mee. Toeristenbelasting is 1 euro p.p.p.n.

Kom je alleen overdag dan betaal je 2,50 p.p. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Erica of aanmelden via erica@zebracommunicatie.nl.

Overnachtingen boek je bij Het Zonnehuis op 0515-233567 en vraag maar naar Kees of Annemarie.

Fijn als je er bij bent! Met elkaar wordt het zeker dikke pret en een fantastisch weekend!

 

KLEIN Zonnehuis-262 KLEIN Zonnehuis-253 KLEIN Zonnehuis-16 IMG_6893

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *