FOOD


Voedingscoaching door Land van de Smaak

Inspiratie om de nieuwe ingeslagen weg nog meer te ontdekken en alle mogelijkheden te zien en te proberen? Door persoonlijke coaching, kooksessies en/of inspiratiesessies bied ik, Erica, ondersteuning als je met voeding wilt werken aan je gezondheid. Stel je hebt net te horen gekregen dat je geen gluten meer mag eten of geen melk mag drinken. Dan wil je natuurlijk graag weten welke mogelijkheden er wel zijn. Of stel je hebt net gehoord dat je cholesterol te hoog is. Hoe mooi is het dat je ook met voeding veel kan bereiken.

Ik heb een uniek, inspirerend en motiverend programma ontwikkeld. Het is een ontdekkingsreis door het Land van de Smaak. Een reis door dit land geeft inzicht in hoe je lichaam werkt, welke voedingsstoffen je nodig hebt en welke pure en onbewerkte voedingsmiddelen er allemaal zijn en wat je ermee voor lekkere dingen kan bereiden. Een ontdekkingsreis door een (wellicht voor jou nieuw) land om je te inspireren en te motiveren om het ‘vol te houden’ als je graag gezonder en bewuster wilt leven en eten.

 

Kom en ontdek het in het Land van de Smaak! Klik hier voor meer info…

 

Land van de Smaak op Facebook 

Op Facebook heb ik een besloten groep aangemaakt onder de naam Land van de Smaak. In deze groep delen we met elkaar recepten en plaats ik nieuws over de activiteiten. Nieuwe ‘inwoners’ van harte welkom! Wil je ook toegevoegd worden? Meld je dan even aan bij de groep en je wordt toegevoegd.