SOUL


Alles is energie. Alles heeft een frequentie. Alles is liefde.

Spiritualiteit. Wat is dat eigenlijk? Is het een staat van de geest of de ziel? Is het paranormaal begaafd zijn? Een vorm van bewustzijn? Er zijn tal van betekenissen.

Voor mij betekent het hoe ik in het leven sta. En ik ben een nieuwsgierig mens en wil ook graag weten hoe jij in het leven staat. Daarom maak ik video’s met mensen die hun verhaal vertellen. Verhalen over wat hun bezighoudt. Ik laat hen hun kant van hun waarheid vertellen.

Deze video’s staan op mijn Youtube-kanaal, genaamd Zebra Inspiratie.

Spiritualiteit gaat bij mij ook over meer in contact zijn met jezelf. In een sessie laat ik je ervaren hoe je (weer) contact kan maken met je werkelijke zijn. De manier waarop ik dit doe is elke keer weer anders. Door het gesprek ontstaat er een verbinding. Ik laat me in deze verbinding ondersteunen door geurfrequenties, energie en andere hulpbronnen zoals systemisch werk of NLP.

Een aantal reacties van cliënten:

“Deze sessie was een bijzondere ervaring door de trilling van een geur van etherische oliën. Bij een van de geuren kreeg ik een warm gevoel van thuiskomen. Ik ging onvoorwaardelijk in deze sessie door de frequentie die ik waarnam te visualiseren. Erica zag dezelfde visualisatie en samen gingen we in deze beelden en gevoelens. Er ontstond een diepe verbinding en uitwisseling”.

 

“In de sessie vertelde ik Erica waar ik tegen aan loop. Erica luistert op een manier waarbij ze de energie voelt en maakt hier contact mee. Door haar vragen en feedback kreeg ik ineens het inzicht over wat ik nog hierin had te doen”.

 

Wil je dit ook eens ervaren, dan ben je van harte welkom voor een sessie. Prijzen op aanvraag.