Freebirds


Samen met Penny uit Nieuw Zeeland ben ik het project Freebirds gestart. Als landen verbinden we om het nieuws dat speelt in het eigen land en in eigen werelddeel te verspreiden. De ontwikkelingen hebben veel raakvlakken en elkaar erover vertellen inspireert en laat je zien dat door ‘connecting the dots’ je een beter overzicht krijgt wat er gebeurt in de wereld. We zijn allemaal mens en ieder mens wil een fijne, liefdevolle, vrije wereld om samen in te leven. Ben jij ook een Freebird?

Door Freebirdshirts.nl worden we gesponsord. Zij hebben onze T-shirts beschikbaar gesteld en het logo ontworpen. Het logo van Freebirds is speciaal voor dit programma gemaakt en wij mogen het gebruiken voor ‘spread the word’.

Mocht jij ook zo’n T-shirt willen dan kun je deze bestellen via de site van Freebird t-shirt. Ze hebben ook vlaggen en stickers met dit prachtige logo! Echte Rebel-ware!!

Ons streven is om maandelijks een uitzending te maken waarbij een thema centraal staat. We nodigen mensen uit dat land uit om aan te sluiten in de uitzending om verslag te doen van nieuws dat daar speelt. Ons doel is om per werelddeel iemand vast in ons Freebirds team te hebben, zo kunnen we internationaal, onafhankelijk nieuws ook echt over de wereld verspreiden.

Zodra FreeBirds gaat starten, maak ik dit natuurlijk bekend. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht, stuur mij dan een mailtje (erica(@)zebra inspiratie.nl