Tip de redactie


CONTACT:

Zebra Inspiratie

Erica Krikke

Fryslân

erica@zebrainspiratie.nl

facebook messenger Erica Krikke

 

Tip de redactie

Heb je nieuws, een tip of wil je iets delen, stuur mij dan een berichtje. Ik heb geen tijd om alle video’s die mij gestuurd worden te bekijken, graag ontvang ik een samenvatting van dat filmpje erbij zodat ik weet waar het in grote lijnen over gaat en dan kan ik nog besluiten of ik de volledige video ga kijken. Dank je wel daarvoor. Het is namelijk niet te doen om alles te bekijken.

Redactieteam

Daarbij kom ik op het volgende: Zou je het leuk vinden om in mijn redactieteam te zitten, hou je ervan om nieuws uit te zoeken, lees je veel en ben je goed op de hoogte van nieuws in binnen- en buitenland, dan kan ik je hulp goed gebruiken. Stuur een berichtje welke bijdrage je zou willen geven. Dank je wel alvast!

Hulp gevraagd

Ben je goed in content schrijven, (email)marketing, design, camera, geluid of andere techniek om een live uitzending te maken? Zou je het leuk vinden om mee te helpen om de uitzendingen en het belangrijke nieuws van Zebra Inspiratie nog meer te verspreiden, stuur dan een berichtje of mailtje naar mij. We kunnen je hulp goed gebruiken!