Interviews


hartjes-03      Verhalen voor jou van inspirerende mensen

 

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een vrije samenleving. Er is veel gaande in de wereld momenteel en er is veel nieuws. Nieuws uit de media, van commerciële zenders met eigenaren die belangen hebben…en onafhankelijke media die ‘ander’ nieuws brengen en daardoor gecensureerd worden….wat kun je nog geloven, wat is waar? Ieder persoon heeft een verhaal, een mening dat een ander kan inspireren. Is het juist daarom goed en nodig om jezelf te verdiepen in welke verhalen er worden verteld? Er is veel nieuws beschikbaar, voor iedereen. Verwarrend om je erin te verdiepen? Ja dat is het. Echter verwarring leidt tot vernieuwing…daarmee bedoel ik dat het verwarrende gevoel ontstaat omdat je nieuwe dingen zult horen…praat er dan over, met anderen, om je gedachten erover te bespreken. Ga voelen, echt voelen van binnen welk nieuws het meest resoneert met jou…en je inspireert om te verbinden met jezelf, de ander en met een nieuwe, mooie wereld voor ons allen…

 

Abonneer je op mijn Youtube-kanaal ZEBRA INSPIRATIE. Je steunt mijn missie om de wereld te inspireren met inspirerende, onafhankelijke verhalen door te doneren met een financiële bijdrage via WHY Donate. Met dit geld ga ik maandelijks een live-uitzending maken met speciale gasten met een zeer bijzonder verhaal!

 

 

Om je te inspireren maakte ik onderstaande interviews:

(klik op de foto voor een link naar de opname)

  “Opstaan voor waar je in gelooft”, in gesprek met Nico de Vries

 “Strijden voor Vrijheid”, in gesprek met Esther de Vries

 “Is er sprake van discriminatie in Nederland?”, in gesprek met advocaat Arno van Kessel

 

       

      

      

   

  

 Tami Jane en Erica zijn naast ‘vrijheidsstrijders’ ook moeder met kinderen van dezelfde leeftijd en delen in deze live-stream hun ervaringen en de overeenkomsten tussen Australië en Nederland.

 

 

LIVESTREAMS:

  1. Mijn eerste livestream uitzending ging over Onze Rechten, met Roberto Coppens van Burgerfront en Vrijheidsrechten en Friese ondernemers aan tafel.

 

2. Tweede live uitzending ging over AFSTEMMEN, het effect en nut van het niet-stemmen voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

 

 

3. De derde live uitzending kwam spontaan en ging over de mogelijkheid van Kiezersbedrog in de gemeente De Fryske Marren.

 

4. De vierde LiveStream gaat over Onze Kinderen en het Onderwijs. Gepland op 25 mei 2022. Klik op de afbeelding om de uitzending in te plannen voor jezelf.