No SugarChallenges


Sugar? No thanks, i’m sweet enough….

  • Voel jij je moe en futloos? Word je ’s nachts wakker en moet je dan naar de wc?
  • Gebruik je medicijnen, heb je een voedselallergie of ben je intolerant voor sommige voedingsmiddelen of heeft iemand in je gezin dit?
  • Heb je overgangsklachten of een glutenallergie?

Happy & Healthy…

  • Wil je weer lekker in je vel zitten en blij zijn met jezelf?
  • Wil je dat eten geen ‘ding’ meer is en dat je vrij bent van hongerbuien en drang om te eten?
  • Wil je op gewicht blijven en meer energie?
  • En dat je hoofd weer helder, scherp en fris zou voelen?

Zou je graag zelf en je gezin happy & healthy zien, maar heb je geen idee hoe je dat doet? Of denk je dat dit niet voor jou weggelegd is? Heb je geen idee wat je dan op tafel moet zetten? Mag ik je dan inspireren om eens naar voeding te kijken? Graag ondersteun ik je om te stoppen met het eten van geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen en te kiezen voor meer verantwoorde keuzes?

Regelmatig organiseer ik No SugarChallegenges. In drie bijeenkomsten in drie weken komen we samen om elkaar te motiveren en te inspireren te stoppen met geraffineerde suikers. Ik besteed aandacht aan wat suiker met je doet in je lijf, welke voedingsmiddelen je nodig hebt en in welke producten dit zit. Na drie weken heb jij inzicht in wat je eet en ben je bewust van de verantwoordere keuzes die er zijn. In de Agenda lees je de data van de No Sugarchallenges.

Na jouw Sugarchallenge sta je voor de volgende uitdaging in Voedingsland: het volhouden van de ingezette koers….Ga mee op ‘ontdekkingsreis’ naar HET LAND VAN DE SMAAK?…een speciaal programma vol met verdieping en persoonlijke coaching om lekker in je vel te zitten en het ‘vol te houden’.