NO-SUGARCHALLENGE in februari en maart?


Elke dag verschijnen er nieuwsberichten en artikelen over voeding in krant en online…Voeding is hot!

Ik snap ook wel dat je geen zin hebt in het zoveelste dieet. En dat je je goed voelt met hoe je nu eet en dat je best gezond eet. Dan is het ook prima…echter als je je niet zo goed voelt, mentaal enof lichamelijk, dan zou je eens iets anders kunnen proberen…toch?h?lichting…of toch wel?

Ik snap ook wel dat je geen zin hebt in het zoveelste dieet. En dat je je goed voelt met hoe je nu eet en dat je best gezond eet. Dan is het ook prima…echter als je je niet zo goed voelt, mentaal en/of lichamelijk, dan zou je eens iets anders kunnen proberen…toch?

?Want als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg…tijd voor het roer om? Of denk je dan dat je je hele leven op de kop moet gaan zetten wat eten betreft en dat je daar nou juist geen zin in hebt….

?Stel, gewoon stel, dat je je door het anders te gaan doen, je beter gaat voelen? Stel dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden? Zou je dan willen ontdekken hoe dit werkt?

?Zou je de uitdaging willen aangaan om nog beter in je vel te zitten, meer energie en je fitter voelen? Ik coachte al diverse mensen die gingen werken aan hun mindset en voeding en zich veel beter gingen voelen. “ik slaap dieper en voel me fitter, ben zelfs wat kilo’s afgevallen, maar het mooiste is nog dat het makkelijker was dan ik aanvankelijk dacht”, gaf een client onlangs aan.

?Omdat het stoppen met het eten van geraffineerde suikers direct het grootste effect heeft op je gezondheid en dit met een groep het meest motiverend en gezellig is, organiseer ik in februari/maart wederom een NO Sugarchallenge.

?In 3 weken ga je ontdekken wat suikers in je lijf doen. In welke etenswaren suiker zit en waar de verborgen suikers in zitten. Waarom je suiker nodig hebt en waarom we er teveel van binnenkrijgen. Kortom, de uitdaging om ermee te stoppen. En als je dat te lastig vindt, dan is de helft minder suiker ook echt de helft minder…

?Na 3 weken geen suiker, weet je gelijk hoe het voelt in je lijf. Wat goed voor je is en wat niet. Het is geen dieet, nee dit is een manier om meer te weten te komen welke voeding voor je werkt en welke niet.

De kick-off is op 11 februari om 20 uur. Daarna ga je een week aan de slag. Je laat me weten hoe het gaat en je krijgt tips en recepten om weer een week meer groenten te eten.
We plannen met elkaar een laatste bijeenkomst waarbij iedereen wat suikervrij lekkers heeft gemaakt en delen onze ervaringen.

Durf jij NU de uitdaging aan te gaan? En past de datum je niet, dan kun je altijd op een ander moment starten.

Meld je aan, of doe mee met je vriendinnengroep! Want naast sporten of yoga is wat je eet, ook jouw aandacht waard!?

Klaar voor de start? 11 februari 20 uur.
Investering voor 3 weken No Sugarprogramma is 50 euro.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *