Minibieb wordt tijdelijk Foodkast


Ken je dat? Je hebt etenswaren in je kast staan, die je hebt gekocht maar niet gebruikt of dat je ooit iets hebt gekregen in een Kerstpakket maar dat je dit helemaal niet lust. En daar staat het dan…

In de maanden januari en februari heb ik alle boeken tijdelijk uit de Minibieb voor mijn huis gehaald en er een Foodkast van gemaakt! Dit houdt in dat je deze levensmiddelen naar de Foodkast kan brengen. Je mag natuurlijk ook kijken of er iets voor je bij zit. Je kunt zo etenswaren ruilen en zo gaan we ook de voedselverspilling tegen.

Vanaf 1 januari ben ik gestart met dit initiatief en ik krijg veel leuke reacties. Regelmatig zie ik wel eens iemand bij de Foodkast staan en wordt er geruild of gewoon iets opgehaald. Van de krant vroeg de journalist of het voor mensen was die het ‘niet zo breed hebben’? Nee, de Foodkast is voor iedereen die iets wil komen brengen, ruilen of halen.

Halverwege maart komen de boeken weer terug in de Minibieb! Ons adres nog even voor de Foodkast: Prins Bernhardlaan 120 in Joure.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *