MIND


Communicatie

Als je je graag wilt uitspreken maar wat als je dat lastig vindt? En dan graag je gevoel wilt laten spreken…Wat als je graag effectiever wilt communiceren met de ander en je dan bewust wil worden welke taal je spreekt naar de ander? En zou je ook graag willen dat de ander je begrijpt?

De training “Inspiratie in Communicatie” inspireert Erica in vier avonden jou over de diverse aspecten van communicatie. Erica heeft zelf jarenlang gewerkt als communicatiespecialist bij diverse bedrijven en als zelfstandige. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd in de communicatie ‘vanuit het hart’. Ze volgde de NLP opleiding, verdiepte zich in Geweldloze Communicatie en liet zich inspireren door diverse leraren op het gebied van bewustzijn. Al haar lessen en ervaring neemt ze mee in deze training. Na afloop van de training weet je hoe je je gedrag en je communicatie werkt, bij jezelf en bij anderen. Weet je hoe gedrag en je communicatie wordt gestuurd. Heb je ontdekt hoe je nog meer verbindend en effectief kan communiceren en kun je dit ook toepassen in je eigen leven. En natuurlijk heb je enorm veel over jezelf geleerd!

Kijk voor de actuele trainingsdata in de rubriek AGENDA

 

Opvoeden vanuit het hart

Zebra Inspiratie biedt twee trainingen aan voor opvoedingsondersteuning:

  1. Opvoeden met Positive Discipline

Opvoeden vanuit het hart met Positive Discipline. Positive Discipline is een internationaal programma dat kinderen en jonge mensen stimuleert om verantwoordelijke, respectvolle en vindingrijke leden van de samenleving te worden. Zonder straffen en zonder toegeven: maar vriendelijk én vastberaden. Oplossingsgericht en Samenwerking in het gezin.

Ik geef zes ouderbijeenkomsten Positive Discipline waar je leert wat opvoeden inhoudt, je stelt doelen en je leert je kinderen en hun gedrag kennen en leert omgaan met dit gedrag en hun overtuigingen.

Wil je meer weten, kom gerust naar de gratis introductieworkshop ‘Opvoeden met Positive Discipline’ en maak kennis met de methode. Kijk in de Agenda voor de data van deze workshop.

Wil je de oudercursus volgen? Klik op deze link: Opvoeden met Positive Discipline voor het volledige programma van zes avonden. 

 Erica Krikke, parent educator

 

    2. Opvoeden met L.O.L. (Lot’s of Love en Laughing out Loud)

Opvoeden met LOL is een training voor ouders gebaseerd op het Systemisch Werk om weer/meer plezier te hebben in het opvoeden. De opvoeding is soms niet makkelijk en best pittig. In deze training kijk je naar jezelf in plaats van naar het gedrag van de kinderen. Ontdek dat jij de sleutel bent naar een opvoeding met LOL! Lot’s of Love!

hartjes-04Je gaat onderzoeken hoe je weer balans en rust krijgt in je gezin. Je ontdekt hoe jij de liefde kan voelen van je kinderen en hoe jij die kan geven, op een manier, die zij ook echt kunnen voelen.

hartjes-05Je gaat leren hoe je weer plezier van terugbrengen in het gezin en in de opvoeding

hartjes_01 Je kijkt naar je gezin van herkomst. Het beste (en het eerste) wat jij als ouder kan doen, is zorgen dat het goed gaat met jezelf! Ook als het niet goed gaat met anderen.

hartjes-02 Een training van 5 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur. Bij belangstelling klik op Agenda voor de data van de training.

 Erica Krikke, trainer Opvoeden met LOL

 

KIJK VOOR ALLE ACTUELE TRAININGSDATA BIJ AGENDA