Land van de Smaak


In het Land van de Smaak is van alles te ontdekken en te ervaren!

In “Het Land van de Smaak” inspireer ik jou om een vitale en gezonde levensstijl* te gaan ontdekken. Zoiets voelt vaak als een ontdekkingreis waarbij je nieuwe dingen leert, oude patronen loslaat en veel over jezelf te weten komt. Voor deze ‘reis’ heb ik een fictief land ontwikkeld namelijk het Land van de Smaak. In het Land van de Smaak woont ook de Keukenprinses en zij kookt met natuurlijke en pure ingrediënten. Ga je mee op reis naar het Land van de Smaak?

 

Wanneer boek je een reis naar het Land van de Smaak?

* Als je op een eenvoudige, leuke en makkelijke manier wil werken aan je gezondheid door te stoppen met het eten van geraffineerde suikers. Je gaat je gegarandeerd fitter en energieker voelen!

* Als je gezondheid vraagt om een nieuwe leefstijl op het gebied van voeding…

* Als je glutenvrij, lactosevrij, graanvrij etc. moet gaan eten en geen idee hoe je dit gaat aanpakken…

* Als je meer wilt weten over voeding in het algemeen…

Graag neem ik met jou de tijd om dit te ontdekken via proeverijen, kooksessies en persoonlijk voedingsadvies.

 

LAND VAN DE SMAAK

Ik heb een aantal programma’s ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van de landkaart van het Land van de Smaak. We gaan in gesprek over jouw huidige voedingspatronen en eetgewoontes. De kaart geeft aanknopingspunten en gespreksonderwerpen in de vorm van de Steden: Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleidingen. Voor inzicht in wat je nodig hebt vanuit de visie van de oervoeding, zijn de Voedselpiramides ontwikkeld die ik ook in de landkaart heb opgenomen. Ik reik je, nieuwe te ontdekken, voedingsmiddelen aan die op de landkaart staan aangeven als Het Oersterke Landschap. Het Land van de Smaak heeft ook een heus Kookeiland! Regelmatig geeft de Keukenprinses hier (online) Kook en Bakworkshops!

Het Land van de Smaak zit boordevol Inspiratie, Motivatie, Aandacht, Ondersteuning, Doorzettingsvermogen, Kracht, Vernieuwing en Smaak.

Samen, jij en ik, verkennen het Land van de Smaak, we ‘lopen’ paden, wegen, steden af en we staan onderweg stil bij wat jij nodig hebt en welke ondersteuning je wenst naar gezond eetgedrag, waarbij jij de regie over je eigen leven in handen hebt!

Ben je klaar voor een nieuwe leefstijl?

Wil je met behulp van Voeding je fitter en energieker voelen?

Kies en boek je favoriete, persoonlijke reis naar het Land van de Smaak!

No Sugar Trip:

                                            

NO SUGAR TRIP: Een eenvoudig en gezellig “snoepreisje” om te werken aan je gezondheid. Hoe heerlijk is het om die paar kilo’s af te vallen, een stralendere huid te krijgen, beter te slapen, minder hormonale klachten, geen ‘honger’-gevoel meer, je fitter voelen en meer energie te hebben gedurende de dag doordat je stopt met het eten en drinken van voeding met suiker. Iedereen weet dat het eten van geraffineerde suikers niet goed voor je is. Eigenlijk zou je hiermee willen stoppen en meer gevarieerd eten met meer groenten in je maaltijden. Maar hoe?

Je hebt geen suiker in de thee of koffie en koekjes eten doe je ook niet? Dan denk je dat je goed bezig bent, echter weet je hoeveel verborgen suikers er zitten in veel voedingsmiddelen? Tijdens deze trip ga je samen met anderen, ontdekken wat suiker met je doet en hoe je er makkelijk zonder kan, onder mijn persoonlijke begeleiding als voedingscoach. Je ontdekt om verantwoord en puur te eten en gezond en verantwoord te snoepen.

Dit leuke ‘snoepreisje’ bestaat uit 3 online sessies, via Zoom.

1e: Kennismaking en je hebt vooraf een week een eetdagboek bijgehouden van je huidige voedingspatroon. Wat doet suiker met je en ga je de uitdaging aan om 3 weken geen geraffineerde suikers te eten?

2e: No Sugar Academy: welke voeding heb je nodig en welke alternatieven zijn er voor suikervrij en tarwevrij eten.

3e: Hoe gaat het en wat is jouw persoonlijke voedingsplan voor de komende weken.

Ticketprijs 50 euro p.p. Zie agenda voor data van de ‘vertrektijden’ van dit snoepreisje.

 

De Keukenprinses:

                                       

DE KEUKENPRINSES: Hou je van koken en/of bakken? Bak of kook je al glutenvrij en suikervrij, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Regelmatig organiseer ik “op het Kookeiland”, online kook- of bakworkshops waarin we samen aan de slag gaan om iets lekkers te maken met pure en natuurlijke ingrediënten. Vooraf koop je zelf de boodschappen via een lijst die ik je stuur. Via de online workshop leg ik stap voor stap uit hoe je het gerecht maakt. Als het de oven in gaat, komen we vaak nog even samen terug om het resultaat te bekijken en te proeven. Check de AGENDA op deze website voor de data van de Kooksessies.

Ticketprijs vanaf 5 euro p.p. Check de Agenda voor de data en prijs.

 

All-in Reis:

                                        

ALL-IN REIS: Tijdens deze compleet verzorgde reis naar het Land van de Smaak nemen we een half jaar de tijd voor jouw ontdekkingsreis. Per maand maken we een afspraak voor een volgend stuk van de reis. Prijs voor de reis op aanvraag.

Het Reisprogramma (6 maanden):

  • De dag van vertrek: we maken je reisdocumenten gereed: we bespreken je (reis)doelen en het bijbehorende reisprogramma (planning, wat wil je leren & welke resultaten wens je) en eventuele bagage (allergieën of gezondheidsklachten). Je houdt een voedingsdagboek bij.
  • De dag van aankomst in het Land van de Smaak: Na aankomst op het vliegveld bezoek je al gelijk diverse interessante steden en dorpen (de dorpen van Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleiding). En de typische kleine gehuchtjes (de Tussendoortjes). Je krijgt inzicht in je voedingspatronen, je valkuilen en uitdagingen.
  • De derde dag aankomst in het Oerkrachtige Landschap: we gaan off-road door het Groene Landschap om diverse excursies maken naar o.a. de BeestenBoerderij, wandelen door het Bos van de Variatie en langs de Weilanden van Overvloed (om allerlei pure en onbewerkte etenswaren te ontdekken). We stoppen nog even bij de Krachtbron voor wat extra motivatie om de reis vol te houden.
  • De vierde dag staat een superleuke excursie naar het Kookeiland op het programma. Op het Kookeiland ga je iets lekkers koken (in je eigen keuken krijg je een inspirerende kooksessie).
  • De vijfde dag staat in het teken van de SupermarktSafari. Trek je bergschoenen aan, neem je verrekijker mee en we gaan de jungle in. In een Supermarkt leer ik je etiketten lezen en ontdek je hoe je meer verantwoorde keuzes kan maken.
  • De zesde reisdag is alweer de dag van vertrek. Bij het uitchecken uit het Land van de Smaak evalueren we jouw reis en nemen we je reisdagboek door. Je kunt nog even door de Souvenirwinkel op het vliegveld en dan begin je aan de terugreis.

Ticketprijs vanaf 225 euro p.p. Zes sessies, gedurende een half jaar. Diverse vertrekdata mogelijk (in overleg kiezen we de data van de sessies).

 

* De voedingsadviezen zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingswijze.

** prijzen zijn btw. Voor aanvang van de ‘reis’ wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Annuleringsvoorwaarden worden besproken tijdens de eerste sessie.