Geslaagd Inspiratie Weekend


ZEBRA Inspiratie weekend van 19 t/m 21 augustus bij het ZonneHuis in Exmorra

Vrijdagmorgen 19 augustus om 11 uur reed de eerste caravan de mini-camping van het ZonneHuis in Exmorra op. In de loop van de middag kwamen ook de andere gasten. Het contact was al snel gelegd en de kinderen hadden de trampoline ook als snel ontdekt. Om 16 uur zaten we gezellig met elkaar aan de thee met iets zelfgemaakt lekkers van Annemarie. Het kampvuur kon die avond niet doorgaan ivm de regen, echter binnen hielden we een kinderdisco en een muziekavond. De kop was eraf en het inspiratieweekend ging goed van start.

 

De zaterdag begon voor de kinderen met een spontane, frisse duik in de Makkummervaart. Door de regen gingen we binnen spelletjes doen en werd er uitgebreid koffiegedronken door de gasten op de camping en deed een groep een Kleimeditatie gegeven door een van de gasten. ’s Middags brak de zon volop door en stak er een flink windje op. De mannen en jongens gingen vliegeren en de dames genoten van een High Tea Inspiratiemomentje gegeven door een van de gasten. Er kwamen nog daggasten overdag bij en het werd een mooie groep van zo’n 20 volwassenen en 20 kinderen. We gingen met elkaar eten die avond. Op het menu stond pannenkoeken voor de kinderen en zelfgemaakte soepen van Annemarie met broden en zelfgemaakte kruidenboter. Iedereen smulde in het zonnetje op het terras. Die avond was de Bonte avond met muziek, kampvuur en als afsluiting had ik een voorstelling bij de Elfenvijver gemaakt. In donker, met de kinderen verkleed als Elfjes, lichtjes bij de vijver, met een sprookjesverhaal, was het een sprookjesachtige afsluiting van een fantastische dag!

 

Zondagochtend was een heerlijke ontspannende ochtend met masseren van elkaar. Na een gezellige lunch bedankte ik iedereen voor de aanwezigheid, de inbreng en de warmte en gezelligheid. De spullen werden ingepakt en afscheid genomen. Iedereen ging volgens mij huiswaarts met mooie herinneringen, nieuwe vrienden, natte handdoeken en zwemspullen, wilde haren en een flinke dosis inspiratie!

 

IMG_5718 IMG_5654 IMG_5620IMG_5641 IMG_5629 IMG_5623  IMG_5618 IMG_5611 IMG_5605 IMG_5595 IMG_5592 IMG_5591 IMG_5584 IMG_5578 IMG_5574 IMG_5573

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *