Food inspiratiedagen


Als de wind zo rondom ons huis jaagt, maak ik het binnen extra gezellig. Na een zomer van veel buiten leven, zijn we nu weer veel binnenshuis. Ik heb mezelf vandaag getrakteerd op een boeketje bloemen om de kamer op te vrolijken. Op het fornuis kookt de rode bietensoep. Bieten groeien nog volop in de tuin en als groente bij aardappelen smaken ze heerlijk. Bietjes verwerk ik in taartjes, salades en nu dus ook als soepje.

Hoewel we allemaal vast hadden gerekend op een warme en zachte nazomer, valt er veel regen en waait het hard. Geen gezellige avonden meer buiten bij een vuurtje. De houtkachel binnen kan wel aan want het voelt zo guur…

Morgen komt hopelijk de bestelling binnen met o.a. Koekkruiden! Speculaas- en koekkruiden horen zo bij de herfstgeuren. Vaak koop je ze in een combinatie maar ik had nu een recept voor ontbijtkoek en ik dacht als ik alleen koekkruiden toevoeg, wordt het extra lekker! Ontbijtkoek uit de supermarkt zitten vaak boordevol suikers. Ik heb een versie zonder suiker en – echt waar – met de smaak van ontbijtkoek! Zo ben ik weer heerlijk bezig in mijn keuken. Vaak vragen mensen mij om recepten en ervaringen. En dat bracht me op het volgende:

INSPIRATIEDAGEN 9 t/m 12 oktober a.s.! 

Tijd voor Inspiratie… Van maandag 9 t/m donderdag 12 oktober zijn de Inspiratiedagen. Elke avond geef ik informatie over gezonde en verantwoorde voeding en eten koken zonder pakjes en zakjes. Een FOODTABLE met diverse producten, zoals alternatieve melen en natuurlijke suikervervangers. Je krijgt inspirerende recepten mee waarmee je thuis gelijk aan de slag kan. Natuurlijk is er ook iets te proeven!

Van 20.00 tot 21.00 uur. GRATIS TOEGANG! Kom ook een avond langs. Laat je inspireren, motiveren en informeren over Pure Voeding en je fit voelen.

 

JOURE FOOD

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *