En de Winnaar is…..


In de zomervakantie daagde ik je uit om een foto te maken van een zebra-print die je tegenkwam. Momenteel zie je zebra’s weer volop in de mode en in het interieur. De respons was hartverwarmend! Foto’s van vakantieadressen, uit de dierentuin, op straat, in winkels…overal ontving ik foto’s met zebraprints van jullie. Sommige familieleden ging helemaal los, echt te grappig! Hartelijk dank daarvoor allemaal voor jullie fantastische foto’s!

DE PRIJS IS EEN LEKKERE LUNCH: De winnaar van de wedstrijd krijgt een lunch bij mij. Ik ga die persoon verwennen met een heerlijke lunch volgens de oervoedingsprincipes en dat betekent geen brood, maar veel groenten! Wat er dan wel op het menu staat? Dat blijft nog even een verrassing!

EN DAN NU DE WINNAAR VAN DE ZEBRA-LUNCH:

de leukste, grappigste en onverwachtste zebra-foto vond ik de foto van Anneke Akkerman. Zij stuurde mij de foto van pleisters in zebra-print. Ze kreeg een behandeling waarbij pleisters werden geplaatst en na afloop zag ze dat het zebrapleisters waren!

Anneke Akkerman, gefeliciteerd met je prijs! Ik neem contact op voor een lunchafspraak!

 

N.B. Overigens wil ik met klem zeggen dat ik echt zelf geen zebra-prints hoef hoor! Het is niet een print die ik in mijn interieur gebruik. Waarom heet mijn bedrijf dan zebra? Kijk bij de rubriek zebra op deze website voor de uitleg.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *