BLOG: Waardevolle handen… 1


 

lamberta handen

 

Alweer tien jaar terug ontmoette ik haar voor het eerst op een verjaardag van een gezamenlijke vriendin. Lamberta Vlieg. De visite sprak over spiritualiteit en ik was verrast dat er zo open over gesproken werd. Dat was ik niet gewend.

Al op jonge leeftijd had dit fenomeen mijn interesse. Voor mij is er “meer tussen hemel en aarde” en als tiener had ik geen mensen om mij heen die hier mee bezig waren. Op de middelbare school zag ik altijd al een soort gloed om leraren heen, vooral als de leraar voor een witte muur in de klas stond. Toen ik ouder werd, ging ik soms ook in die gloed kleuren zien. Ik vond het altijd heel normaal, maar ontmoette geen mensen die dit ook hadden. Eindelijk kwam dan een langgekoesterde wens van mij uit: iemand ontmoeten die paranormaal begaafd is.

Een paar weken later ging ik met die vriendin op bezoek bij Lamberta in haar praktijk in Koudum. Lamberta Vlieg, woonachtig in Koudum, heeft anno 2018 ruim 20 jaar een praktijk aan huis. Ik vond het spannend en was ook ontzettend nieuwsgierig hoe zij werkte. Lamberta vraagt altijd eerst of mensen met hun klachten ook bij de huisarts zijn geweest. Ze vertelt me dat tijdens de behandeling er genezende energie naar verschillende delen van je lichaam wordt gestuurd om blokkades in je lichaam op te heffen. Diegene die de energie ontvangt, ervaart dit in de regel als een prettig aanvoelende warmte. Mijn vriendin kreeg een behandeling en ik mocht erbij zijn. Het was mooi om te zien dat de handen van Lamberta over haar rug en schouders gingen en soms gingen trillen bij een storing. Mijn vriendin vond het erg ontspannend en genoot zichtbaar van de rust en warmte die het haar gaf.

Ik keek rond in de ruimte. Terwijl Lamberta werkte zag ik prachtige bloemen in een witte gloed verschijnen op de muren. Lamberta had ze ook wel eens gezien en vertelde mij dat we vaker groeten van “gene zijde” ontvangen. Ik werd er blij van. Ik kreeg de bevestiging dat ik het ook daadwerkelijk ‘zag’.

Een paar weken later wilde ik graag zelf komen voor een behandeling. Op de plaatsen waar Lamberta met haar handen mij ‘aanraakte’ werd het soms warm en soms koud. Ik vond het heerlijk ontspannend en ik werd er soms wat slaperig van. Lamberta legde uit dat zij kan voelen waar het bij iemand “vast” zit. Je denkt dan zelf dat je last hebt van je rug omdat het daar pijnlijk is, maar vaak zit het dan “vast” op een hele andere plek, bijvoorbeeld je benen. Zo kun je jaren naar een fysio of masseur gaan, zonder dat je weet dat het energetisch vastzit op een andere plek in je lichaam. Lamberta ‘maakt het los’ zodat de energie weer kan stromen. Ik heb zelf ervaren hoe fijn en ontspannend dit is. Ik hoef er ook niets voor te doen. Ik zit daar op een stoel met mijn kleding gewoon aan en we kletsen samen wat.

Na de sessie geeft ze me als tip om voldoende water te drinken. Een tip die Lamberta me vaak meegeeft. Daarna kwam ik een paar weken achterelkaar langs. Ik voelde me lichter, ruimer en meer in balans. Mensen vragen me wel eens of je erin moet geloven en dat het dan werkt, maar ik denk dat je het gewoon zelf mag ervaren. Het gaat erom of het voor jou werkt, los van of je erin gelooft.

Jaren later heeft Lamberta me ook een paar keer behandeld tijdens mijn beide zwangerschappen. Zo bleef ik in balans. Onze vriendschap werd ook sterker. Toen ik weeën kreeg, mocht ik haar bellen en zei ze heel lief: ik denk aan je en stuur je mijn energie ter ondersteuning. Dat hielp en al was het alleen maar omdat ze dat zo lief zei.

Elk half jaar kom ik terug voor een behandeling. Ik ben nogal iemand die gelooft in het zelfhelend vermogen van je lichaam en dat je zelf veel meer kan helen dan je denkt. Ik wilde niet dat ik afhankelijk werd van de ontspanning en energie die Lamberta mij liet voelen. En daardoor vond ik het lastig om hulp te vragen voor heling. Lamberta legt uit dat je best ondersteuning mag vragen en ontvangen. Door haar behandelingen wordt juist het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Ik merk dat het me goed doet, ik voel me daarna beter in mijn lijf, helend, blij, rustig en liefdevol! Mijn eigen hooggevoeligheid ontwikkelt zich ook steeds meer en meer. Hoe waardevol!

Lamberta Vlieg werkt dagelijks in haar praktijk in Koudum. Ze werkt op afspraak. En behandelt baby’s, kinderen en volwassenen. Lamberta is een warm en lief persoon, geen opsmuk, lekker down-to-earth en puur. Mocht je interesse hebben voor een behandeling of meer van haar willen weten, kijk dan op www.paranormalegenezing.nl

 

lamberta2

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “BLOG: Waardevolle handen…

 • Natasja van der Goot

  Heerlijk om te lezen en ook zoooo herkenbaar!
  Ik heb Lamberta sinds kort mogen ontmoeten en inmiddels twee behandelingen mogen ervaren.
  Bij binnenkomst voel je je al meteen heel erg welkom en thuis.
  Ondanks mijn hernia en flinke pijn (wat niet overgaat ondanks zware medicatie) liep ik na de behandeling naar buiten met een heerlijk ontspannen gevoel, de scherpe pijn was eraf en het bewegen ging zo veel makkelijker!
  Wat mij betreft kan de vakantie binnenkort wel beginnen.

  Lieve groet Natasja