Als je dan toch kookt, laat het dan de moeite van het eten waard zijn…


Het was een heerlijke zomervakantie en op 1 september stond in mijn agenda als start van een nieuwe zebra-seizoen. Op die dag begon ik met de vijfdaagse cursus Voeding 1, voor de basiskennis. Deze cursus wordt gegeven bij Evenwijs in Balk. Dorothe Lueb staat met veel passie en humor voor de ‘klas’ en iedereen genoot volop. Ik wist al veel van koken volgens de oervoedingsprincipes, maar ik was nog niet op de hoogte van hoe het eigenlijk allemaal werkt in je lijf en wat je precies nodig hebt en waarom. Het was enorm veel informatie die tot mij kwam. Het klonk allemaal logisch en ik werd er blij van. Aan het einde van de dagen was er nog een soort van examen die ik met een hoog cijfer afsloot. Voeding I op zak.

Voeding II is een praktijkkennisdag. Ik schrijf me ook in voor Voeding III zodat ik goed aan de slag kan met mijn eigen voedingspatroon anders in te richten en anderen ook met hun gezondheid te ondersteunen. Mocht je mijn ondersteuning wensen, maak dan gerust een afspraak.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *