Nieuw bij Zebra: Right Now!


Tijd voor een nieuw item bij Zebra Inspiratie:
“RIGHT NOW!”
De komende maanden ga ik mensen interviewen die jou willen informeren en inspireren om je te verdiepen in ons rechtssysteem. Mensen die direct te maken hebben gehad met het huidige rechtssysteem, mensen die zich erin hebben verdiept, mensen die alternatieven hebben bedacht, mensen die niet meer in het systeem geloven etc…
Al een tijd ben ik me aan het verdiepen over hoe het huidige rechtssysteem werkt:
– Wat is het nut van stemmen of juist niet-stemmen?
– Heeft het zin om uit het systeem te stappen en moet je hiervoor autonoom of soeverein worden?
– Hoe zit dan nu met contractrecht, stemrecht, Common Law, mensenrechten en burgerrechten?
– Hoe onafhankelijk zijn onze rechters?
– Wat klopt niet in het huidige systeem?
– Bij wie ligt de verantwoordelijkheid van falend overheidsbeleid?
Ik bezocht al een aantal rechtszaken van vrijheidsstrijders en hoop de komende tijd deze mensen ook te kunnen interviewen.
Zebra’s RIGHT NOW wordt een reeks van items om jou te inspireren en te informeren zodat jij zelf op zoek gaat naar meer info over jouw (stem)rechten. Mijns inziens belangrijk dat we weer vragen gaan stellen over en kritisch zijn op het huidige rechtssysteem in Nederland. Dat we gaan bouwen aan een liefdevolle en mooie SAMENLEVING.
Je kunt meedoen door MEE TE DENKEN! Stuur mij jouw vragen of idee├źn. Heb je zelf iets meegemaakt mbt dit onderwerp en wil je dit delen, stuur mij gerust je verhaal. Anoniem meedoen is bespreekbaar.
Momenteel gebeurt er van alles om ons heen en ik wil graag bijdragen om samen te verdiepen in waar onze rechten liggen en dat wij daarmee in onze Kracht komen…RIGHT NOW! Power to the People!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *